Tandheelkundige diensten tot 50% voordeliger

OVER ONS

Tandheelkundige polikliniek ARENA is een gespecialiseerde zorginstelling op het gebied van parodontologie, implantologie, protheses en kaakchirurgie. De ARENA Polikliniek heeft een team van 11 specialisten uit alle tandheelkundige branches verzameld. Samen met deskundigen en professionele medewerkers staan ze tot uw dienst. Kwaliteit, service en een aangenaam verblijf van patiënten staat op de eerste plaats.


In onze polikliniek bespaart u tot 50% in vergelijking met Belgische klinieken. Naast kwaliteitsmaterialen, levenslange garantie op implantaten en langdurige garantie op prothetische werken, worden servicetevredenheid en een glimlach gegarandeerd door het ISO 9001: 2015 kwaliteitscertificaat, SGS- en Customer's Friend certificaat dat kwaliteit en empathische benadering van de patiënten bewijst.

GEORGANISEERD VERVOER (vluchten en luchthaven vervoer)

HOE BEREIK JE ONS?

Met zijn uitzonderlijke tandheelkundige service, georganiseerd vervoer naar Zagreb en gratis accommodatie in de buurt van de kliniek, wordt de Tandheelkundige Kliniek ARENA erkend als een centre of excellence als het gaat om tandheelkundig toerisme.

Dankzij groepsreizen per vliegtuig kunnen onze Belgische patiënten komen voor een gratis tandheelkundig onderzoek, prijsofferte en behandelplan. Accommodatie (2 nachten), vluchten en vervoer van en naar de luchthaven van Zagreb voor een voordelige prijs van € 199.

De volgende reis is in het weekend van 15.01 tot 17.01.2021.

Vluchtdetails:
- Vertrek (Zaventem-Zagreb) vrijdag 15.01.2021 om 20:30 uur opstijgen.
- Terugreis (Zagreb-Zaventem) zondag 17.01.2021 om 17:25 uur opstijgen.

(Quarantaine is enkel bij een verblijf in het buitenland langer dan 48 uur en na het beoordelen van het PLF-form waaruit zou blijken dat u een hoog risico heeft gelopen).
11 TANDARTSEN
11 MODERNE BEHANDELKAMERS
1000+ BELGISCHE PATIËNTEN

GRATIS ACCOMODATIE

Op slechts 10 minuten wandelen van de Tandheelkundige Kliniek ARENA, logeert u gratis in een stijlvol ontworpen hotel, gedecoreerd met charmante details waardoor u zich thuis voelt. Vanuit het hotel is de stad vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De accommodatie is gelegen in het zuidelijke deel van Zagreb en op 10 minuten rijden van het stadscentrum en de populaire bezienswaardigheden.


We zijn gelegen in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Met tandheelkundig onderzoek en therapie maakt elk van onze patiënten ook van de gelegenheid gebruik om de stad te bezichtigen, te leren over de cultuur en de gewoonten.

ONZE SPECIALISTEN

SREĆKO SRDJAK, DR.MED.DENT.
Specialist in parodontologie, directeur van de polikliniek
prof. dr. sc. ANDRIJA BOŠNJAK, DR. MED. DENT. 
Specialist in parodontologie
JERE ŠUPE, DR.MED.DENT.
Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Stuur röntgenfoto (OPG)

  ONS WERK

  ENKELE VAN ONZE PATIËNTEN

  Walter, 56, Lubbeek
  Annelies, 50, Zerkegem
  Bart, 58, Lendelede
  Kristof, 39, Haasrode
  Marleeen, 48, Ichtegem
  Pim, 55, Hilversum

  PATIËNTEN OVER ONS

  Stuur een online aanvraag

   Copyright © 2020 Tandheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.