Tandheelkundig implantaat vanaf €540

OVER ONS

Tandheelkundige polikliniek ARENA is een gespecialiseerde zorginstelling op het gebied van parodontologie, implantologie, protheses en kaakchirurgie. De ARENA Polikliniek heeft een team van 11 specialisten uit alle tandheelkundige branches verzameld. Samen met deskundigen en professionele medewerkers staan ze tot uw dienst. Kwaliteit, service en een aangenaam verblijf van patiënten staat op de eerste plaats.

In onze polikliniek bespaart u tot 50% in vergelijking met Belgische klinieken. Naast kwaliteitsmaterialen, levenslange garantie op implantaten en langdurige garantie op prothetische werken, worden servicetevredenheid en een glimlach gegarandeerd door het ISO 9001: 2015 kwaliteitscertificaat, SGS- en Customer's Friend certificaat dat kwaliteit en empathische benadering van de patiënten bewijst.

INFOGIDS VOOR ONZE PATIENTEN

Op één plek hebben we voor onze patiënten een zeer gedetailleerde gids van meer dan 50 pagina's geplaatst, zodat ze alle informatie op één plek hebben.

Blader door de gids, maak kennis met onze polikliniek, ons toeristisch aanbod en alle andere belangrijke informatie die u mogelijk interesseert voordat u komt, maar vooral tijdens uw verblijf.

Onze wens is dat u zoveel mogelijk informatie krijgt en dat u zich zeer ontspannen voelt tijdens uw verblijf in de ARENA polikliniek.

Uw tevredenheid is onze grootste aanbeveling😊
Download gids

GEORGANISEERD VERVOER (vluchten en luchthaven vervoer)

HOE BEREIK JE ONS?

Met zijn uitzonderlijke tandheelkundige service, georganiseerd vervoer naar Zagreb en gratis accommodatie in de buurt van de kliniek, wordt de Tandheelkundige Kliniek ARENA erkend als een centre of excellence als het gaat om tandheelkundig toerisme.

Dankzij groepsreizen per vliegtuig kunnen onze Belgische patiënten komen voor een gratis tandheelkundig onderzoek, prijsofferte en behandelplan. Accommodatie (2 nachten), vluchten en vervoer van en naar de luchthaven van Zagreb voor een voordelige prijs van € 199.

De volgende reizen met beschikbare plaatsen zijn:
14.01. tot 16.1.2022
Vluchtdetails:
Vertrek (Zaventem-Zagreb) vrijdag 14.1.2022 om 20:30 uur opstijgen.
Terugreis (Zagreb-Zaventem) zondag 16.1.2022 om 17:25 uur opstijgen.

Om Kroatië binnen te komen dienen reizigers met een leeftijd vanaf 7 jaar:

 • ofwel een negatief PCR- of snel-antigeentestresultaat voor COVID-19 voor te leggen, niet ouder dan 72 uur sinds afname. 
 • ofwel een vaccinatiebewijs voor te leggen, voor personen die ten minste 14 dagen voor binnenkomst in Kroatië een tweede dosis van een COVID-19-vaccin hebben gekregen. 
 • ofwel een certificaat voor te leggen waarin wordt bevestigd dat men van een COVID-19-infectie is hersteld nadat men eerder een positief PCR- of snelle-antigeentestresultaat heeft gehad, en dat op zijn vroegst geldig is op de 11de dag na de datum van de positieve test en tot de 180ste dag na de dag van de eerste positieve test.

Voor meer info zijn we bereikbaar op het nummer +32 486 470346.

11 TANDARTSEN
11 MODERNE BEHANDELKAMERS
1000+ BELGISCHE PATIËNTEN

GRATIS ACCOMMODATIE

Op slechts 10 minuten wandelen van de Tandheelkundige Kliniek ARENA, logeert u gratis in een stijlvol ontworpen hotel, gedecoreerd met charmante details waardoor u zich thuis voelt. Vanuit het hotel is de stad vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. De accommodatie is gelegen in het zuidelijke deel van Zagreb en op 10 minuten rijden van het stadscentrum en de populaire bezienswaardigheden.


We zijn gelegen in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. Met tandheelkundig onderzoek en therapie maakt elk van onze patiënten ook van de gelegenheid gebruik om de stad te bezichtigen, te leren over de cultuur en de gewoonten.

ONZE SPECIALISTEN

SREĆKO SRDJAK, DR.MED.DENT.
Specialist in parodontologie, directeur van de polikliniek
prof. dr. sc. ANDRIJA BOŠNJAK, DR. MED. DENT. 
Specialist in parodontologie
JERE ŠUPE, DR.MED.DENT.
Vraag een gratis offerte aan en los het gebrek aan tanden op.

  Stuur röntgenfoto (OPG)

  ONS WERK

  ENKELE VAN ONZE PATIËNTEN

  Walter, 56, Lubbeek
  Annelies, 50, Zerkegem
  Bart, 58, Lendelede
  Kristof, 39, Haasrode
  Marleeen, 48, Ichtegem
  Pim, 55, Hilversum

  PATIËNTEN OVER ONS

  Stuur een online aanvraag

   Copyright © 2021 Tandheelkundige polikliniek ARENA. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van de site is informatief en bindt niet Tandheelkundige polikliniek ARENA door voorschriften.